Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سیدکمال هادیان فر روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: اکنون ٨١ هزار و ٧۵ دستگاه خودرو و ٧٢ هزار و ۶٨۴ موتورسیکلت به علت جریمه یک تا ١۵ میلیون تومان در پارکینگ ها توقیف هستند که عموماً صاحبان آن جزء اقشار ضعیف به شمار می‌روند که این موتورسیکلت‌ها وسیله امرار معاش آنها است.

وی اضافه کرد: در قانون منع تقسیط وجود داشت اما به استناد یک ماده قانونی مبنی بر مهلت دادن به افرادی که دیون دولتی معوقه داشتند، با لحاظ کردن شرایطی موافقت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادیان فر گفت: این تقسیط مربوط به جریمه است و هزینه پارکینگ باید توسط صاحب وسایل نقلیه توقیف شده پرداخت شود.

وی افزود: در راستای اجرای ماده ٨ قانون هوای پاک، خودرو توقیف شده در سن فرسودگی نباشد، بیش از ۴٠ درصد از تخلفات آنها حادثه ساز نباشد، راننده فاقد شکایت قضائی باشد و مالک متعهد به پرداخت جرایم ظرف مدت یک سال است همچنین خودرو قابل انتقال نیست مگر اینکه همه جریمه تسویه شود.

* خرید و فروش خودروهای پلاک موقت غیر قانونی است

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: خودروهای پلاک موقت وارداتی فقط یک ماه اجازه چرخش در کشور را دارند و بعد از آن باید از یکی از مرزهای کشور خارج شود.

وی ادامه داد: در سایت های دیوار و شیپور این خودرو ها آگهی می شوند که مردم نباید فریب این تبلیغات را بخورند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز

لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. 

طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

 جمع جرایم تعیین‌شده توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جرایم را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی داشته و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. 

 این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجرسپاسی در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

دیگر خبرها

  • تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • ۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز
  • استفاده از کابل دیتا در چراغ‌های راهنمایی رانندگی
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور + جدول