Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا گفت: جریمه‌هایی که توسط افسران راهنمایی و رانندگی برای افراد صادر می‌شود تا به مرکز ارسال شده و پانچ شود یک تا ۵ روز زمان می‌برد.

وی با بیان اینکه برای پرداخت جریمه ۲ ماه فرصت باقی است و پس از آن پیامک ارسال جریمه برای فرد ارسال می‌شود، ادامه داد: در پیامک جریمه شماره قبض و شناسه موجود است و فرد می‌تواند از طریق تلفن همراه خود مبلغ جریمه را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از طریق مراجعه به بانک یا دستگاه خودپرداز و یا از طریق سایت راهور ۱۲۰ می‌تواند این مبلغ جریمه را پرداخت کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: اگر فردی پس از اینکه توسط افسر جریمه شد، بلافاصله به همراه قبض برای پرداخت به بانک مراجعه کند - به دلیل اینکه قبض جریمه شناسه پرداخت ندارد - بانک قبض جریمه را قبول نمی‌کند، از همین رو ما از مردم درخواست می‌کنیم تا زمانی که پیامک برای آن‌ها ارسال نشده برای پرداخت جریمه اقدام نکنند.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: زمانی که پیامک برای فرد ارسال می‌شود به معنی این است که اطلاعات فرد در مرکز اجراییات پلیس راهور صحیح است. اما اگر فردی جریمه شد، ولی پیامک برای او ارسال نشود، باید به دفاتر پلیس +۱۰ یا دفاتر پلیس راهور منطقه محل سکونت خود مراجعه و به اصلاح اطلاعات خود اقدام کند.

وی در پاسخ به این سوال که گاهی فرد در یک منطقه حضور ندارد، اما پیامک جریمه برای او ارسال می‌شود، علت این امر چیست و چگونه می‌تواند این مشکل را برطرف کند، تصریح کرد: گاهی اوقات ممکن است خودرو در اختیار فرد دیگری از خانواده باشد و پس از بررسی دوربین‌ها این موضوع مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: در برخی مواقع نیز به دلیل دستکاری که در پلاک خودرو ایجاد می‌شود، این مشکلات بروز می‌کند و به طور مثال فردی در شیراز پلاک خودرو را مخدوش کرده و مرتکب تخلف راهنمایی و رانندگی می‌شود و به دلیل مشکلی که در پلاک خودرو وجود دارد، وقتی وارد سیستم می‌شود جریمه برای فرد دیگری ارسال می‌شود.

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: گاهی اوقات نیز به دلیل دوقلو کردن پلاک خودرو توسط سارقان این مشکلات ایجاد می‌شود که در حال ایجاد راهکار‌هایی برای حل این معضلات هستیم.

سردار هادیان‌فر یادآور شد: کمیسیون ماده ۵ در حال رسیدگی به این مشکلات و اعتراضات است و زمان رسیدگی به پرونده‌ها را در این کمیسیون از یک جلسه به ۳ جلسه در هفته افزایش داده‌ایم تا مردم راحت‌تر خدمات دریافت کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: پلیس پلیس راهور پلیس راهور ناجا جریمه رانندگی صراط ارسال می شود پلاک خودرو پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج

سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری استان کردستان گفت: وانت‌بارهای میوه‌فروش که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی سنندج به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ازظهر امروز در نخستین جلسه پیشگیری از تصادفات که در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی وانت‌بارهای دوره‌گرد می‌تواند بخشی از نازیبایی‌های شهر سنندج را ترمیم بخشد. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌بارها نیازمند یک کار تیمی و نیاز به همراهی همه ادارات ذیربط دارد، افزود: موضوع دست‌فروشی و وانت‌های میوه‌فروشی واقعیت جامعه ما هستند و توجه به معیشت این افراد در اجرای طرح ساماندهی ضروری است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ‌سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رئیس پلیس راهور، اداره کل آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز استان خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ‌سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اذعان به اینکه عوامل انسانی مهم‌ترین دلیل تصادفات هستند، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها ابتدا باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و در گام بعد تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه ترافیک را در دستور کار قرار دهند.

اسدی با اشاره به اینکه بیشترین مشکلات استان در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل درون‌شهری مربوط به شهر سنندج است، عنوان کرد: کنترل پلیس راهور در شهر سنندج باید افزایش یابد و شهرداری نیز نسبت به رفع نواقص این حوزه بویژه در نصب دوربین‌های نظارتی و احداث پارکینگ اقدام کند.

به گزارش تسنیم؛ در پایان این جلسه مقرر گردید؛ شهرداری سنندج با همکاری دادستانی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، فرمانداری و شورای هماهنگی ترافیک استانداری، وانت‌بارهای میوه‌فروش را که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری و نسبت به ساماندهی و اسکان آنها در مکان‌های مناسب اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۲ نفر در تصادفات شهر مشهد مصدوم شدند
  • ارسال پیامک تذکر حجاب به ۳۲۱ سرنشین خودرو
  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • هنیه: پاسخ حماس به طرح پیشنهادی جهت توقف جنگ ارسال شده است
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات