Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@10:36:09 GMT

چرا جرایم رانندگی اشتباهی ثبت می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۴۳۷۷

چرا جرایم رانندگی اشتباهی ثبت می‌شوند؟

رئیس پلیس راهور ناجا توضیحاتی درباره پرداخت جرائم رانندگی و چرایی ثبت جریمه‌های اشتباهی ارائه کرد.

به گزارش ایلنا، "سردار سید کمال هادیانفر" رئیس پلیس راهور ناجا درباره پرداخت جرایم گفت: جریمه‌هایی که توسط افسران راهنمایی و رانندگی برای افراد صادر می‌شود تا به مرکز ارسال شده و پانچ شود یک تا پنج روز زمان می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای پرداخت جریمه دوماه فرصت باقی است و پس از آن پیامک ارسال جریمه برای فرد ارسال می‌شود، ادامه داد: در پیامک جریمه شماره قبض و شناسه موجود است و فرد می‌تواند از طریق تلفن همراه خود مبلغ جریمه را پرداخت کند. همچنین از طریق مراجعه به بانک یا دستگاه خودپرداز و یا از طریق سایت راهور ۱۲۰ می‌تواند این مبلغ جریمه را پرداخت کند.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: اگر فردی پس از اینکه توسط افسر جریمه شد، بلافاصله به همراه قبض برای پرداخت به بانک مراجعه کند به دلیل این که قبض جریمه شناسه پرداخت ندارد، بانک قبض جریمه را قبول نمی‌کند، از همین‌رو ما از مردم درخواست می‌کنیم تا زمانی که پیامک برای آن‌ها ارسال نشده برای پرداخت جریمه اقدام نکنند.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: زمانی که پیامک برای فرد ارسال می‌شود به معنی این است که اطلاعات فرد در مرکز اجراییات پلیس راهور صحیح است، اما اگر فردی جریمه شد، ولی پیامک برای او ارسال نشود، باید به دفاتر پلیس +۱۰ یا دفاتر پلیس راهور منطقه محل سکونت خود مراجعه کرده و نسبت به اصلاح اطلاعات خود اقدام کند.

وی در پاسخ به این سوال که گاهی فرد در یک منطقه حضور ندارد، اما پیامک جریمه برای فرد ارسال می‌شود، علت این امر چیست و چگونه می‌تواند این مشکل را برطرف کند، تصریح کرد: گاهی اوقات ممکن است خودرو در اختیار فرد دیگری از خانواده باشد و پس از بررسی دوربین‌ها این موضوع مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: در برخی مواقع نیز به دلیل دستکاری که در پلاک خودرو ایجاد می‌شود، این مشکلات بروز می‌کند و به طور مثال فردی در شیراز پلاک خودرو را مخدوش کرده و مرتکب تخلف راهنمایی و رانندگی می‌شود و به دلیل مشکلی که در پلاک خودرو وجود دارد، وقتی وارد سیستم می‌شود جریمه برای فرد دیگری ارسال می‌شود.

رییس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: گاهی اوقات نیز به دلیل دوقلو کردن پلاک خودرو توسط سارقان این مشکلات ایجاد می‌شود که در حال ایجاد راهکار‌هایی برای حل این معضلات هستیم.

سردار هادیان‌فر یادآور شد: کمیسیون ماده ۵ در خصوص رسیدگی به این مشکلات و اعتراضات است و زمان رسیدگی به پرونده‌ها را در این کمیسیون از یک جلسه به سه جلسه در هفته افزایش دادیم تا مردم راحت‌تر خدمات را دریافت کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پلیس راهور جرایم رانندگی ارسال می شود پلاک خودرو پلیس راهور برای فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز

لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. 

طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

 جمع جرایم تعیین‌شده توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جرایم را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی داشته و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. 

 این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجرسپاسی در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

دیگر خبرها

  • ارسال پیامک تذکر حجاب به ۳۲۱ سرنشین خودرو
  • سازمان لیگ فوتبال با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • ۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات